Overzicht

HUSQVARNA MOTORCYCLES AFTERSALES
Husqvarna Motorcycles Aftersales biedt efficiëntie en professionaliteit
aan al haar klanten. Een netwerk met meer dan 20 gecertificeerde steunpunten in de Benelux zijn uitgerust met de meest moderne systemen van diagnose en communicatie, waardoor het in staat is u
een snelle, bekwame en hooggekwalificeerde service te bieden en te kunnen voldoen aan uw specifieke vragen en behoeften.

HUSQVARNA ASSISTENTIE NETWERK
Ons dealernetwerk bevindt zich, door middel van een constante stroom aan informatie en aangeboden toegewijde technische opleidingen, op een ​​hoog niveau van bekwaamheid waardoor een uitgebreide productkennis kan worden gegarandeerd. Op deze manier hebben Husqvarna Motorcycle dealers en workshops een complete "know-how", van traditionele reparaties en onderhoud tot en met de geautomatiseerde diagnostische technieken.

Het Husqvarna dealernetwerk staat voortdurend in contact met onze product specialisten, zodat de kwaliteit van service in lijn blijft met de Husqvarna normen. U kunt dus blind vertrouwen op de mogelijkheden van het officiële verkoop-en service-netwerk van Husqvarna Motorcycles, vanaf de support tijdens de aankoop en daarop volgend het onderhoud aan uw motorfiets.

HUSQVARNA ONDERHOUDSPLAN
Het onderhoudsplan van uw motorfiets is beschreven in de gebruikershandleiding bijgeleverd bij elke motorfiets. Het in goede toestand houden van uw Husqvarna zal zorgen voor een maximale efficiëntie waardoor u zult genieten van de volle betrouwbaarheid en maximale levensduur van uw motor.
LET OP! De geldigheid van garantie staat in strikt verband met de naleving van het geplande onderhoudsplan. Laat uw Husqvarna altijd onderhouden in het officiële Husqvarna dealernetwerk en gebruik alleen originele reserveonderdelen om uw Husqvarna te laten onderhouden.

ORIGINELE HUSQVARNA ONDERDELEN
Originele Husqvarna onderdelen zijn gebouwd en getest om de beste kwaliteit en betrouwbaarheid van uw motorfiets te waarborgen. Daarom is het zeer belangrijk om alleen originele Husqvarna onderdelen te gebruiken.

ORIGINELE HUSQVARNA SPECIAL PARTS EN ACCESSOIRES
Met Husqvarna originele accessoires kunt u uw motorfiets aanpassen aan uw behoeften. Husqvarna accessoires zijn pasklaar en voldoen aan dezelfde hoge kwaliteit als uw motorfiets. Gebruik alleen originele accessoires getest en gecontroleerd door Husqvarna om je motor altijd veilig en betrouwbaar te houden.
Ontdek de vele accessoires in de SPECIAL PARTS catalogus

HUSQVARNA MERCHANDISE COLLECTIE

Draag Husqvarna kleding terwijl u op uw Husqvarna rijdt of tijdens uw vrije tijd. In de Husqvarna collectie vindt u een breed scala van kleding, grappige en nuttige accessoires en een exclusieve technische kledinglijn om uw Husqvarna veilig te gebruiken en u het beste comfort te bieden.
Al het nieuws over de meerdere collecties van Husqvarna vind u in de MERCHANDISE catalogus